Bestelwijze en verzendkosten


Bestelmethode wanneer u uw bestelling verzonden wil hebben:
 • U kiest uw artikel(en) d.m.v. de bestelknop bij ieder artikel
 • U vult uw gegevens in tijdens de bestelprocedure
 • Wanneer u via Ideal of PayPal betaalt wordt u automatisch naar deze pagina doorgestuurd en kunt u de betaling doen
 • U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail met uw bestelling
 • Wanneer u voor betaling vooraf heeft gekozen maakt het verschuldigde bedrag aan ons over

Nadat wij uw betaling ontvangen hebben sturen wij u een e-mail zodat uw weet wanneer wij uw bestelling verzenden.

Bestelmethode wanneer u uw bestelling wilt afhalen in de winkel te Dreischor:
 • U kiest uw artikel(en) d.m.v. de bestelknop bij ieder artikel
 • U vult uw gegevens in tijdens de bestelprocedure
 • U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail met uw bestelling
 • U haalt uw bestelling binnen 14 dagen af tijdens de openingstijden van de winkel en betaalt eventueel contant, u betaalt dan uiteraard geen verzendkosten

Wilt u van een bepaald breipakket liever een ander(e) garen/kleur dan getoond, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen tijdens de bestelprocedure

U kunt uw bestelling ook doorgeven per telefoon op 0111-412179 of via email naar info@wolenbreiboetiek.nl

N.B. Mocht u op één of ander manier niet kunnen bestellen, stuurt u ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op!

Verzendkosten:

Verzendkosten binnenland1 tm 2 boeken / 1 tm 2 bollen
€ 3,50
meer dan 2 boeken / 2 bollen
€ 5,95
Verzendkosten Europa
tot 2 kg
tot 5 kg
tot 10 kg
1 tm 2 boeken / 1 tm 2 bollen
€ 7,95
meer dan 2 boeken / 2 bollen
€ 12,50
€ 17,50
€ 23,00

 • U betaalt voor verzending binnen Nederland altijd € 5,95 per bestelling (ongeacht het bedrag), bij bestellingen vanaf € 100,- krijgt u er gratis een breiboek bij. Bestelt u 1/2 breiboeken óf 1/2 bollen wol die door de brievenbus kunnen betaalt u € 3,50.
 • For orders outside Europe, please contact us for the amount of the shipping costs.
 • U kunt uw bestelling ook in de winkel afhalen, u betaalt dan geen verzendkosten

De betaling:
Bij ons kunt u op vier manier betalen:
 • iDeal
 • Paypal
 • Overschrijving op bank- of girorekening
 • Contant betalen bij afhalen
 • Betaling achteraf, verzending onder rembours de kosten hiervan zijn € 16,00

De uitleg van uw betaling zal duidelijk worden uitgelegd in de bevestigingse-mail die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling. Mocht het verschuldigde bedrag van uw bestelling niet binnen 14 dagen op onze rekening staan dan vervalt deze en zullen de bestelde artikelen terug de (web)winkel in gaan.

Levering:
Wol- & Breiboetiek levert per bestelling altijd garen uit één verfbad. Bestellingen worden automatisch binnen een paar minuten per e-mail bevestigd.Nadat het verschuldigde bedrag is voldaan worden de door u bestelde artikelen binnen 24 uur verstuurd. Let op: met uitzondering van zon- of feestdagen!!

Wanneer u via Ideal of Paypal betaalt geldt op werkdagen voor 12.00u bestelt dan heeft u binnen 1 a 2 dagen uw bestelling in huis. Kiest u voor betaling vooraf en maakt u het bedrag via overschrijving over dan versturen wij wanneer het bedrag door ons ontvangen is. Alle bestellingen in Nederland of in Europa worden door PostNL bezorgd, zij bezorgen normaal gesproken binnen 1 werkdag, echter dit is geen garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurd! Wij hebben helaas geen enkele invloed op de transfertijd.

Het kan voor komen dat een pakket er langer over doet omdat wij de garens moeten bestellen, hier stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte van.


Retouren:
Retourneren kan in de volgende gevallen:
 • Aangeschafte artikelen zijn niet naar wens: u kunt deze binnen 14 dagen retourneren, mits het product niet gebruikt is, in originele staat en rookvrij is. Deze 14 dagen gaan in op het moment van ontvangst. De kosten van de retourzending zijn voor de klant. Bij een retourzending wordt het orderbedrag min de verzendkosten terug gestort.
 • Aangeschafte artikelen wilt u omruilen: u kunt deze binnen 14 dagen retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor de klant en de klant dient de verzendkosten plus eventuele bijbetaling van de nieuw bestelde goederen vooruit te betalen.
 • U heeft garens van uw bestelling over: de kosten van de retourzending zijn voor de klant. Het bedrag van de geretourneerde garens wordt teruggestort.

Een retourzending/omruiling moet binnen 48 uur (met uitzondering van garens die over zijn) na ontvangst wel eerst gemeld worden (telefonisch of via e-mail) zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending.

U moet het poststuk voldoende frankeren, onvoldoende gefrankeerde poststukken worden niet geaccepteerd. Sluit, om misverstanden te voorkomen, een briefje in met uw gegevens!

Producten dienen ongebruikt, in originele staat en rookvrij te zijn, mocht dit niet het geval zijn dan kunnen we u uw geld niet terug geven.

U kunt de retourzending sturen naar:
Phildar Wol- & Breiboetiek Ans  Bienefelt
Bogerdweg 35
4315 CB te Dreischor